Artikkelit

Laura-Stromberg-kuva-Maaseudun-Tulevaisuus.jpg
Lampaat-pieni.jpg
Ehdotus laiksi eläinten hyvinvoinnista on valmistunut ja lähtenyt lausuntokierrokselle.
Henrik-Merilainen-Evidensia-Stipendi.jpg
Evidensia palkitsi aktiivisen eläinlääketieteen opiskelijan 1000 euron stipendillä. Henrik Meriläinen vastaanotti Evidensia Stipendin Eläinlääkäripäivien yhteydessä.
Suomen-Kesyrottayhdistys-esitteli-lemmikkirottia-lapsia-kiinnosti-ELMA-2017.jpg
Maaseudun eläimet, metsä, käsityöt ja lemmikit valloittivat
100-lemmikkia.jpg
Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kunniaksi Evidensia-eläinlääkäriasemat lahjoittavat tänä jouluna hoitoa ja hyvinvointia sadalle suomalaiselle apua tarvitsevalle lemmikille ympäri maan.
eurooppa_antibiootit.jpg
Suomi ajaa Euroopan unioniin merkittävää tiukennusta antibioottien käytölle eläinlääkinnässä – tavoitteena lääkkeiden tehon säilyminen
Katrine-Leino.jpg
Kevään Lapsimessujen yhteydessä järjestetyssä Eläinystäväni -tapahtumassa oli mukana kymmeniä koira- ja kissarotuja sekä jyrsijöitä ja matelijoita.
ladies_kennel_club.jpg
Pääkaupunkiseudulla toimiva muutamien kymmenien naisjäsenten luotsaama Ladies Kennel Club ry LKC järjestää joka toinen vuosi varainkeräystä koiratapahtumien merkeissä.
siljander.jpg
Wise Nose – Suomen hajuerottelu ry on koirien hajuerottelukoulutukseen ja -työskentelyyn erikoistunut yhdistys. 
cat.jpg
Jokainen lemmikinomistaja on varmasti sitä mieltä, että oma rakas eläin piristää jokapäiväistä elämää.
kissa.jpg
Kissan omistamisen on osoitettu parantavan mielenterveyttä ja lievittävän stressiä, ahdistusta ja masennusta. Kissat, samoin kuin koirat houkuttelevat ulos myös sateella.
linnunhaukku_mikatiihonen.jpg
Osana kotimaisten rotujen Suomi100-teemavuotta Kennelliitto järjestää elokuussa kolmen metsästyskoirakoemuodon palkintotuomareiden peruskurssit.
llm_ja_lola_ranskis.jpg
Suomen Akatemia on myöntänyt kliinisen tutkijan osa-aikaisen rahoituksen eläinlääkäri, ELT Liisa Lilja-Maulalle lyhytkuonoisten rotujen hengitystietutkimukseen vuosille 2017-2021.
bond-kissa.jpg
Maailman suurimman kissan mittoja hipova Bond tunnetaan kotona lempinimellä Pikkis eli Pikkukissa.
koira-kissa.jpg
Nämä vaatimukset koskevat vain matkustajan mukana kulkevia lemmikkieläimiä, joita ei ole tarkoitettu myytäväksi tai luovutettavaksi uudelle omistajalle.