Valikko Sulje

Eläinystäväni -tapahtuma pieneläimistä ja lemmikeistä kiinnostuneille!

Katrine Leino esittelee rotukissaa lapsille.

Kevään Lapsimessujen yhteydessä järjestetyssä Eläinystäväni -tapahtumassa oli mukana kymmeniä koira- ja kissarotuja sekä jyrsijöitä ja matelijoita.

Ohjelmaa ja tietoa löytyi sekä alan harrastajille, että lemmikin hankintaa suunnitteleville! Eläinesittelyjen, näyttelyiden ja erilaisten kilpailujen lisäksi tarjolla oli eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita ja palveluja, mm. tarvikkeita, varusteita, ruokia ja hoitopalveluja. Lemmikkien omistajille oli tarjolla myös koulutuspalveluja ja harrastuspaikkoja, alan kirjoja ja lehtiä sekä lemmikkiaiheisia sisustustarvikkeita.

Koirat
Eläinystäväni-tapahtuma tarjosi monipuolista ohjelmaa kaikille koirien ystäville sekä mahdollisuuden ostaa tarvikkeita ja ruokia mukavasti yhden katon alta. Lisäksi tapahtumassa oli useita koiranäyttelyitä, joissa oli mahdollisuus tutustua kymmeniin eri rotuihin ja niiden eri ikäisiin yksilöihin. Näytöksissä esiteltiin käyttökoirien toimintaa.

Kissat
Ruuhka-Suomen Rotukissayhdistys järjesti Eläinystäväni-tapahtumassa kansainvälisen Rotukissanäyttelyn. Kansainvälinen kissanäyttely toi Messukeskukseen lähes 500 kissaa. Eläinystäväni-tapahtumasta oli mahdollisuus tehdä myös tarvike- ja ruokahankintoja. Mikäli olit miettimässä ensimmäisen kissan hankkimista, näyttelyssä pääsi tutustumaan kymmeniin eri rotuihin. Näytteilleasettajat myös auttoivat mielellään rotukohtaisissa kysymyksissä.

Jyrsijät, fretit ja linnut
Eläinystäväni-tapahtumasta olivat esillä myös vikkelät jyrsijät, näätäeläimet ja linnut. Eri lajeihin pääsi tutustumaan ja seuraamaan lemmikkikaninäyttelyä, ja tekemään tarvikehankintoja! Päivien aikana sai  myös vinkkejä erikoisempien lemmikkien hankintaan, hoitovaatimuksiin ja ylläpitokustannuksiin.

Lapsimessut on vuoden hulvattomin viikonloppu koko perheelle ja eläinystäville. Messut järjestetään jälleen 20.-22.4.2018. Eläinystäväni -tapahtuma on vain la-su 21.-22.4. Samaan aikaan ovat myös Kädentaito, OutletExpo, Model Expo

– Tuula Uitto